Gästbok

 

 

 

218 inlägg

 1. En toppenbra sida som hjälper en att hitta spelplatser när man rör sig runt i Sverige. Önskar bara att fler arrangörer kunde annonsera då skulle det vara lättare att planera sin semester. ;) Men trots dåligt med annonsering har denna sida hjälpt mig ofta att komma iväg på sommarens största höjdpunkter.

  • Du har IPnr (188.143.232.211) och har skickat iväg ett antal inlägg utan text under de senaste dagarna. Vi hoppas det var av misstag, om inte och detta fortsätter så kontaktar vi er IT-leverantör för åtgärd.

  • Du har IPnr (91.232.96.13) och har skickat iväg 4 st inlägg utan text under ca 45 min. Vi hoppas det var av misstag.

 2. Hej Lena Du är inte ensam om det som hände Dig, jag ansvarar för Bilbingon i Oskarström i Halland, vi har varit utför samma problem som Du, ett tips be den arrangerade förening att införskaffa starkblar så man har sådana på plats i reserv. Vi kommer göra så.Lycka till ifortsättningen med ditt bingospelande!

 3. Spelade bilbingo för första gången ikväll och gjorde ett tydligen väldigt vanligt nybörjarfel: Hade tändningen på för att kunna tuta och öppna/stänga bilfönstren = stendött batteri när jag skulle hem :-(. Det kanske skulle skrivas till på tips o råd-sidan?

  • Hej Lena, det var tråkigt! Det ska vi absolut göra, mycket bra med nyttiga tips från både spelare och arrangörer. Mvh/Team BBK

 4. Nu finns en sökfunktion under spelplatser och en visa dagens knapp =)

 5. Åh så kul att Piteå äntligen hittat till bilbingokartan. Ska bli kul att prova på och slippa åka till Lule varja gång :)

 6. hej! undrar om någon vet om det kommer bli en \"storbingo\" vid tierpsarena iår igen? förra året var kanon roligt!

 7. Jag tycker att man kunde söka bingo med veckodagen i stället.Tex lördag så visas alla bingon på lördagar i hela sverige!

  • Johan

   Bra synpunkt Markku. Vi har det i planerna på v2. =) /( BBK TEAM

 8. Ungdomarna har hittat bilbingon! Vi har aldrig tidigare haft så många ungdomar som spelar på onsdagarna hos oss! Det är hur kul som helst! Och antalet spelare har ökat varje vecka!

 9. Vitgården i Brunflo är mitt favoritbingoställe. Bra utropare och kontrollanter, allt flyter på. Trevligt ställe kan verkligen rekommenderas

 10. Bilbingoalliansen Oskarströms IS -Sennans IF

  Vid våran premiär den 31/3 hade vi bingospelare som åkte hör o häpna från Sala vid Stockholms trakten, ner till oss för spela bilbingi,de åkte från Sala fr.em sov över i husbilen vid Smålandstenar,fortsatte därefter till våran bilbingo,därefter åkte de samma väg retur för att vara uppe i Sala söndag efterm.Och vara på sin arbetsplast på måndag morgon, snacka om att vilja spela bilbingo.Ett stort tack till Bosse o Lisa från Hans-Arne våra medhjälpare.Välkomna åter:

 11. På onsdag är det premiär för året i färnäs där bingon i år firar 50 årsjubileum! Vi ska fira under året bl a den 27 juni med Loket!

 12. Nu närmar sig nya säsongen så passa på att förlänga eller skaffa ett konto för att annonsera om era spelplatser. Gästboken är inte någon annonsplats längre nu när kontona med betalningar ska fungera. Alla gästboksinlägg som gäller annons för spelplatser säsong 2012 kommer att tas bort. Mvh BBK TEAM

 13. Nu går det att förlänga konton när ni loggar in. Betala med VISA/MASTERCARD eller mot faktura 10 dagar och det förlängs automatiskt efter gjord betalning.