Gästbok

 

 

 

213 inlägg

 1. Pottan 29.ooo:- i Karlholm på söndag den 18/9 kl.14.00

 2. Pottan 28000:- i Karlholm på söndag den 11 sept.

 3. Tack Strömsberg för en trevlig säsong med ny utropare som har ett flyt som gör bingon smidig och det tillsammans med bra kontrollanter gör att det blir trevligtoch tack Ann och ni andra för ett bra jobb

 4. Är lite nyfiken bara...är intresset stort för denna typ av verksamhet ? Funderar på att arrangera nåt sånt här till nästa sommar kanske...? verkar kul ! (I Västra Götaland)

 5. De kör i Storvik på onsdagar, Lemstanäs körde sista gången i lördags

 6. Måndag Film Onsdag Strömsberg Torsdag Karlholm Fredag Vendel Söndag Österbybruk

 7. Kolla in Uppland så har du flera spelställen

 8. Ser att det bara finns två platser noterade i närheten av Gävle med bilbingo, ingen som vet någon fler? :) Tacksam för svar

 9. Vi spelade bilbingo i Vendel på Ottarsborgs IP igårkväll 29/7. Först ett "Stort Grattis!" till den glada kvinnan från Östervåla som ensam kammade hem storvinsten på 100 000 kronor. Bild på vinnaren läggs ut i bildarkivet under dagen. Sedan ett plus till Arrangören IK Rex och deras funktionärer för en väl utförd spelkväll med så mycket folk. Sist vill vi dock för vår egen del framföra ett minus! Det gjordes inte någon reklam via högtalarsystemet om vår sida! Detta har Arrangörerna godkänt att göra (enligt våra allmänna villkor punkt 5, - Som motprestation ....) vid registreringen av kontot. Mvh/BBK gm Arne Norr

 10. Jaha då var den här säsongen av bilbingo slut, suck! Det har varit nio fantastiska onsdagskvällar med endast lite, lite regn och väldigt mycket sol. Vi vill tacka våran underbara publik för i år och ser fram emot en ny säsong 2012. Tackar gör bingosektionen för IFK Grimslöv genom Helene :-)

 11. Bra jobbat, Ann

 12. Hei! Jeg er en turist i Töcksfors som har lyst til å prøve bilbingo mellom 24-28 juli. Er det noen som arrangerer i nærheten? :-) Er det noe annet spennende som skjer i nærheten er jeg takknemlig for tips!

 13. Hej på er! Kul att det skrivs i gästboken=) Vi har sett att det görs reklam i gästboken för spelplatser. Därför måste vi sätta upp regler för gästboken. Just nu är det OKEJ att skriva här men nästa säsong när vi är mer igång och arrangörerna betalar en liten summa för att vara med kommer vi inte att tillåta reklam för spelplatser i gästboken. Tipsa istället alla föreningar om att gå med i Bilbingokalendern.se det tjänar vi alla på. Gratis första säsongen! =)

 14. Glöm inte bilbingofestivalen i Lönsboda 22-23 juli! Bilbingo i två dagar!

 15. jag var i Mohed på bingo den 7/7-11 för första gången. Jag vart så imponerad av tjejen som var utropare hon hade en sån bra röst o tempo. En sak är då säker jag återkommer. En stor kram till henne vad hon nu heter: