Gästbok

 

 

 

213 inlägg

  1. Hej alla Arrangörer! Vi tackar er för att ni har överseende med strulet så här i början. Vi vill också berömma er som själva lagt in era speltider och annan information. En sak bara, läs Interna Nyheter när du är inloggad, där hamnar bl.a. viktig information till er.

  2. Ett tips till alla arangörer.Uppge om ni har handikapptoa ,Ljustavla så att även hörselskadade och rörelsehindrade känner sig välkommna.

  3. Hejåhå! Vad duktiga ni är alla som registrerat er. Ni som anmält er spelplats till ga kalendern och även registrerat er här kommer vi att lägga in, om ni inte föredrar att pröva själv förstås, det är faktiskt ganska kul att lägga upp annonsen som man själv vill. Förhoppningsvis kommer det lite mera och bättre verktyg att jobba med till nästa säsong för då ska allt vara tipptopp, ni ska ju betala (den stora summan av 200 SEK) då :>) Gör ert bästa nu så lovar vi att hjälpa er om ni går bet, berätta gärna här eller via mail om det är något nu upplever helt fel eller som är svårt så rättar vi till eller ändrar efter bästa förmåga. Det börjar närma sig nu och de spelsugna springer säkert omkring och köper tidningar varje dag för att hitta spelplatserna, den 9 maj kastar de sig över denna webbplats och nåde den Arrangör som redan börjat spela men inte anmält sitt intresse här då!! ;-) MVH//De två musk---administratörerna.