Gästbok

 

 

 

208 inlägg

 1. Lennart Jansson IFK Sollentuna

  Hej Bingovänner. Hoppas ni hittar till vår nya spelplats i år. Vi var tvungna att flytta till Edsbergs Sportfält i Sollentuna p.g.a. att vår Norrvikens IP skulle få konstgräs under sommaren. Välkomna

 2. Undrar när bingon i Lemstanäs börjar

 3. När börjar det spelas i Storvik? :)

 4. Så var det åter dags för bilbingosäsong på Björkvallen, Björklinge. Första gången i torsdags var mycket välbesökt för att vara premiärkväll. Välkommen du också. Varje torsdag tom 19:e september

 5. när startar bilbingon i kvicksund?

 6. Tack alla Bingospelare som kom till Torup och Torulund i kväll den 24 april trots det dåliga vädret, ni är fantastiska.

 7. Hittar ingen info om Bilbingo i Gunnarstorp (Gunnarstorps IF). Är det någon som vet om de kommer att köra på som vanligt (och när premiären i så fall är) eller om de slutat med bilbingo?

 8. Någon som vet när bingon startar i Nässjö och Jönköping? Tacksam för svar.

 9. Vi i Oskarströms bingoallians hoppas att Torups bingoallians samt Laholms FK får en lika bra säsongsstart vi hade. Våran var kanon,vilket väder vi hade. Lycka till med eran bingon 2013.

 10. Mange-Pange, Jessika-Pessika

  Grym fin skapelse du fått till Barnarne, snygg sida. MVH Skitskär

  • Flo60 :-)

 11. Vill bara passa på att önska Oskarström och Sennan lycka till med årets Bilbingo.

 12. det är roligt att läsa innan det är säsong hoppas andra tar efter . bra jobbat knislinge vi ses till våren berith

 13. bra jobbat Lönsboda,det är ordning och reda man vill ju veta när det börjar med säsongen så skulle alla göra vara ute i god tid än en gång bra \"skillinge\"

 14. Bingoalliansen för Oskarströms IS-Sennans IF tackar alla våra trevliga bingospelare samt all vår personal för det gågna året OCH VI VILL ÖNSKA ALLA EN RIKTIG GOD JUL o ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR 2013 ( OBS! VI STARTAR VÅRAN POPULÄRA BILBINGO 1-4-2013 DET ÄR INGET APRILSKÄMT DET ÄR DAGENS SANNING).

 15. Hur fungerar det med fm radio under bilbingo, vart köper man fm utrustning? tillstånd?