Gästbok

 

 

 

213 inlägg

 1. Vill bara passa på att önska Oskarström och Sennan lycka till med årets Bilbingo.

 2. det är roligt att läsa innan det är säsong hoppas andra tar efter . bra jobbat knislinge vi ses till våren berith

 3. bra jobbat Lönsboda,det är ordning och reda man vill ju veta när det börjar med säsongen så skulle alla göra vara ute i god tid än en gång bra \"skillinge\"

 4. Bingoalliansen för Oskarströms IS-Sennans IF tackar alla våra trevliga bingospelare samt all vår personal för det gågna året OCH VI VILL ÖNSKA ALLA EN RIKTIG GOD JUL o ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR 2013 ( OBS! VI STARTAR VÅRAN POPULÄRA BILBINGO 1-4-2013 DET ÄR INGET APRILSKÄMT DET ÄR DAGENS SANNING).

 5. Hur fungerar det med fm radio under bilbingo, vart köper man fm utrustning? tillstånd?

 6. Bingoalliansen Oskarströms IS-SennansIf har stor säsongsavslutning 27-10 kl.13.30.Vi bjuder på korv,bröd+dryck, vi spelar även gratisbrickan med 1.000:- kr. per rad.Vi har jackpott på 40.000:-kr. Denna spelas på spel 6. Faller den inte ut ökar vinsterna på blocken efter pausen.Samtidigt vill vi tacka alla våra trogna bingospelare från hela Sverige och även Danmark,för denna säsong och hälsar eder välkomna år 2013.

 7. Karlholms GoIF tackar alla spelare och funktionärer för en härlig säsong och önskar alla välkomna tillbaka nästa säsong.

 8. Stort TACK till Hallsta bingo som alltid försöker göra det där lilla extra för oss spelare. Dessutom är all personal med "Mona" i spetsen jättebra.Tyvärr lider utesäsongen mot sitt slut,men vi ses nog inne också.Ni är bäst!! Hoppas ni får se blomman ofta d 30/9!!!

 9. Vill tacka alla spelare som har kommit i sommar Gideonsbergs IF Vi startar upp inomhus sön den 30 sep kl 15.00 i magnetens matsal i Västerås

 10. Vi i färnäs Bingoallians i centrum av Dalarna har under sommaren haft besök av flera spelare som hittat oss via Bilbingokalendern. Det är toppen! Vi kommer absolut att vara med även 2013 och framöver!

 11. En toppenbra sida som hjälper en att hitta spelplatser när man rör sig runt i Sverige. Önskar bara att fler arrangörer kunde annonsera då skulle det vara lättare att planera sin semester. ;) Men trots dåligt med annonsering har denna sida hjälpt mig ofta att komma iväg på sommarens största höjdpunkter.

  • Du har IPnr (188.143.232.211) och har skickat iväg ett antal inlägg utan text under de senaste dagarna. Vi hoppas det var av misstag, om inte och detta fortsätter så kontaktar vi er IT-leverantör för åtgärd.

  • Du har IPnr (91.232.96.13) och har skickat iväg 4 st inlägg utan text under ca 45 min. Vi hoppas det var av misstag.

 12. Hej Lena Du är inte ensam om det som hände Dig, jag ansvarar för Bilbingon i Oskarström i Halland, vi har varit utför samma problem som Du, ett tips be den arrangerade förening att införskaffa starkblar så man har sådana på plats i reserv. Vi kommer göra så.Lycka till ifortsättningen med ditt bingospelande!

 13. Spelade bilbingo för första gången ikväll och gjorde ett tydligen väldigt vanligt nybörjarfel: Hade tändningen på för att kunna tuta och öppna/stänga bilfönstren = stendött batteri när jag skulle hem :-(. Det kanske skulle skrivas till på tips o råd-sidan?

  • Hej Lena, det var tråkigt! Det ska vi absolut göra, mycket bra med nyttiga tips från både spelare och arrangörer. Mvh/Team BBK