Registrera konto

Registrera ett konto

Vill ni som Arrangör vara med och visa upp er spelplats på Bilbingokalendern.se.
Då är ni välkomna att skapa ett konto hos oss. Det är mycket billigare än tidningsannonser.

Ett Arrangörskonto kostar 300 kr inkl moms per säsong. Ni kan lägga in och ändra hur mycket ni vill på själva spelplanen. Första säsongen får ni prova på utan kostnad, vill ni sedan fortsätta så loggar ni in och meddelar oss via en "FÖRLÄNG KONTO" - knapp som finns på er kontosida. Vill ni inte fortsätta så behöver ni inte göra något utan kontot stängs då av automatiskt.

Arrangören är oftast en (eller flera idrottsföreningar ihop s.k. Bingoallians) som under sommarsäsongen arrangerar Bilbingoevenemang och är de eller dem som är ansvariga för Bilbingospelet. Med ett konto på Bilbingokalendern kan ni Arrangörer lägga upp spelinformation (annonsera) på vår sida.

Innan detta kan ske finns det dock vissa krav som vi vill att ni tar del av och det görs genom att ni läser igenom villkorstexten och fyller i alla fälten på ansökningssidan. När ni gjort det och skickat ansökan har ni också kvitterat att ni känner till villkoren och har för avsikt att följa dem.

 

OBS!

BINGO SOM BEDRIVS I BINGOHALLAR OCH FÖRENINGSLOKALER ÄR INTE ATT BETRAKTA SOM BILBINGO OCH SKALL DÄRFÖR INTE LÄGGAS UT PÅ BILBINGOKALENDERN. DETTA GÄLLER ÄVEN ER BILBINGOARRANGÖRER SOM SPELAR BINGO INOMHUS FÖRE OCH EFTER BILBINGOSÄSONGEN.

Klicka på Nästa för att ansöka om ett konto

Avbryt