Nyhetsarkiv

Glömt lösenord varje säsong?

Nyhetsbrev Juni 2015   Hej alla Bilbingo-Arrangörer! Vi har märkt att nästan alla av er har glömt er inloggning inför varje säsong. Ni vet väl att vi har en glömt lösenords funktion? På samma sida som inloggningen. Den ska fungera men om den av någon anledning inte gör det för... Läs hela nyheten »

Inloggningsproblem

Nyhetsbrev Maj 2014   Hej alla Bilbingo-Arrangörer! På grund av att nästan alla av er fått problem med inloggning m.m. känner jag att det är min skyldighet att delge er en förklaring till varför det blivit så. Jag vill också tala om att jag känner stor tacksamhet för att ni inte ger upp u... Läs hela nyheten »

Försening av lanseringen

På grund av sjukdom har det blivit en försening av lanseringen på nya hemsidan och administrationssystemet. Vi jobbar på det och lanseringen kommer att ske så fort som möjligt under denna vecka. / BBK TEAM ... Läs hela nyheten »

Lansering av Bilbingokalendern 2.0

Vi har byggt ett helt nytt system både för säkerhetsmässiga skäl men även för att anpassa för dagens teknik. Den nya hemsidan och administrationssystemet kommer att släppas natten mot måndagen den 3 Februari 2014 och kommer fungera bra i datorn men även för mobiler och surfplattor. Vi kommer att ö... Läs hela nyheten »

Högtalarreklam?

Vi m.fl. åkte under sommaren 2012 runt och spelade på ett antal av spelplatserna som annonserar på Bilbingokalendern.  Av en eller annan anledning så GÖR INTE ALLA ARRANGÖRER REKLAM om vår sida. Det är ju ett av kraven vi har för att man ska ... Läs hela nyheten »

Arrangörer!

Vi vore tacksamma om ni inte tappar eller glömmer bort användarnamn och lösenord till era konton! Det är mycket viktigt då detta orsakar onödigt många administrativa problem.   Försök också att hitta på neutrala användarnamn som tex anknyter till föreningen och lösenord som inte är... Läs hela nyheten »

Nyhetsbrevet 12-04

Nu ligger nyhetsbrevet, som gick ut den 4/4 till alla Arrangörer som var med i kalendern 2011, även ute på den Interna Nyhetssidan. Ni kommer åt att läsa dessa genom att logga in på er webbplats och klicka på nyhetslänkarna.Med vänliga hälsningar Team BBK ... Läs hela nyheten »

Uppdatering på gång

Vi kommer inom kort ut med uppdatering på hemsidan så man kan kan förlänga sina säsonger och betala med olika betalsätt inne på sina arrangörskonton. MvhBBK Team... Läs hela nyheten »

Hjälpguiden

Nu finns Hjälpguiden, en avdelning där vi samlat manualer och videoguider. Ni kommer åt dem när ni loggat in på ert Arrangörskonto. Mvh TEAM BBK... Läs hela nyheten »

Instruktioner!

Arrangörer! Nu finns det ett par filer i wordformat med lite instruktioner. Bland annat hur ni redigerar er spelplats, dagar och tider mm. Klicka på "Filer" i menyraden som dyker upp efter att ni har loggat in.... Läs hela nyheten »