Nyhetsarkiv

Högbo Bilbingo inställt 2011!

Örta IF/Bowling; Klubben som arrangerat bilbingo i Högbo under så många år har meddelat att de ställer in denna säsong. Bilbingokalendern och säkert massor av spelare tycker tycker det är tråkigt. De har inte angett någon orsak så vi får väl hoppas de kommer tillbaka. ... Läs hela nyheten »

Om Bilbingo

Om Bilbingo Bilbingo eller "Drive in Bingo", som det också kallas, är faktiskt inte bara vad det låter som och man ska inte ha förutfattade meningar. Det handlar också om umgänge, fika och framför allt några timmars spänning. Ju högre vinsterna är desto mer ökar spänningsfaktorn. På de flesta spelplatserna varierar vinsterna (kontanter idag) från ett pa... Läs hela nyheten »

Start

Välkommen till Bilbingokalendern.se!Sidan som blivit så uppskattad av både Spelare och Arrangörer.Här erbjuds alla Bilbingoarrangörer en unik möjlighet att, samlade på en och samma webbsida, visa upp sina spelplatser. Spelarna behöver inte längre sakna annonsen i tidningen de inte hittar eller glömde att köpa när spelsuget börjar göra sig påmind.Här pres... Läs hela nyheten »

Tips

Tips Det kan vara bra att planera lite innan man sätter sig i bilen och åker iväg på bilbingo. Det mesta man behöver för att spela brukar i och för sig finnas att köpa på spelplatsen men har man vissa saker själv blir det ju billigare. Någon form av underlägg, typ masonit, hårdpapp eller plast för att placera spelplanerna på. Bingomarkerare ell... Läs hela nyheten »

Regler

Regler   Det finns vissa regler men det mesta handlar om "vett och etikett" så det är ganska lungt och avspänt att spela. När man anländer till spelplatsen, vilket man bör göra senast en halvtimme innan utsatt tid, så brukar det finnas funktionärer som anvisar var man ska parkera. Om inte så f... Läs hela nyheten »

Om Kalendern

Om Bilbingokalendern.seBilbingokalendern.se skapades 2005 av Arne Norr och sidan drevs helt och hållet av idéella krafter utan vinstintresse och mest bara för nöjets skull.Avsikten var att samla alla Bilbingoarrangörer på ett och samma ställe så det skulle gå lätt och snabbt för den spelsugne att hitta en spelplats någonstans i närheten.2011 ... Läs hela nyheten »

Spela Online

Spela OnlineHär hamnar alla som vill annonsera om sina onlinespel. I första hand är det webbsidor som har Bingospel på menyn men det finns även utrymme för andra spelsajter som vill köpa en annonsplats. ... Läs hela nyheten »

Hur spelar man?

Hur spelar man Bilbingo?TRIPPEL (BLOCK)Tripplar, Block eller Bongar är vad man kan kalla grundspelet i bilbingo och det spel man brukar börjar med. Dessa består normalt sett av ett block med 10 blad, (spelplaner) men detta kan variera. Varje spelplan är indelad i 6 spelfält (brickor) med 3 vågräta nummerrader i varje. Resterande blad i blocket är, förutom bladnu... Läs hela nyheten »

Referenser

ReferenserBeröm är alltid trevligt men fel och brister är också lika viktigt att få reda på. Tyck gärna till om nya Bilbingo-kalendern.se! Skicka ett mail eller använd gästboken, vi lägger ut godbitarna här. Så här har några av flera arrangörer uttryckt sig under åren. Bingoalliansen OIS/SIF - 2011"Tänk vilket informationsflöde man får ut med hjä... Läs hela nyheten »

Registrera ett konto

Registrera ett konto   Vill ni som Arrangör vara med och visa upp er spelplats på Bilbingokalendern.se? Då är ni välkomna att skapa ett konto hos oss. Ett Arrangörskonto kostar 365 kr + 52 kr i fakturaavgift exklusive moms per säsong. Ni kan lägga in och ändra hur mycket ni vill på sj&... Läs hela nyheten »

Starta Bilbingo

Starta BilbingoMan kan tro att det bara är att fixa en parkering, lite brickor, ett par radioapparater och sedan köra igång, men så fungerar det inte.Man måste ansöka hos länsstyrelsen som beslutar om spel och lotteritillstånd samt lotteriinspektionen som sedan övervakar att det går rätt till.Vem som helst får inte starta Bilbingo. Tillstånd ges till ideel... Läs hela nyheten »