Gästbok

 

 

 

236 inlägg

 1. Mamma och jag kommer ikväll

 2. Var hos er och spelade för första gången idag 14/7. Mycket trevligt! Och jättekul att min son vann 600:- Vi kommer fler gånger!

 3. Är det någon bilbingo idag på Hällåsen och vilken tid isåfall??

 4. Hej! Varför är inte alla ställen med på denna sidan? I Värmland är det bara tre ställen det står om men det finns många fler ställen där det spelas bilbingo... MVH Michael

  • Hej Michael. Som det står på vår förstasida, 1:a stycket, 3 raden. \"Men kom nu ihåg alla spelare! Spelplatser som inte finns med i vår kalender har vi ingen information om.\" Detta kan bero på många olika anledningar. *) De känner inte till vår sida = dålig marknadsföring från vår sida. *) De tycker inte om de krav vi ställer för medverkan i kalendern. *) De tycker det är för krångligt att lägga in sina annonser. *) Det finns fortfarande dem som inte tycker om datorer. *) De har inte förstått vilket viktigt verktyg i medievärlden Internet är. Ni Spelare är ju de som bäst kan sprida ut att vi finns och fråga arrangören varför de inte är med i kalendern. Fråga dem ni köper brickor av eller be att få prata med den ansvarige på plats. Mvh//Arne

 5. Hej! Snygga sidor! MEN, för alla oss som är nya på Bilbingo, och vill börja, så saknas den väsentligaste informationen. Var i herrans namn spelas det?? Det räcker knappast med att ange idrottsplatsens namn eller byns namn, vi kräver mer! Alla arangörer bör lägga in ett kartutsnitt, förslagsvis från Eniro eller Google. Annars mycket OK. /Lasse

  • Hej Lasse. Vi förstår tyvärr inte vad mer du kräver! Ett exempel på det du efterfrågar följer. Klicka på Spelplatser, där kan du välja det landskap som du vill leta efter spelplatser i, endera på kartan eller på landskapsnamnen bredvid. Välj Lappland tex, du får då upp den landskapsidan. Den enda spelplats som registrerat sig och lagt in sina uppgifter här är Vuollerim med Spelplatsens namn (Rimvallen, grusplanen). Klicka på det länkade spelplatsnamnet så öppnas sidan med den information som de lagt in. Där finns också en länk till en karta som visar var spelplatsen ligger. Klickar du på Visa Arrangör får du upp ytterligare information om och kring Vuollerims Sportklubb. Där ingen kartlänk finns så har inte Arrangören lagt in någon sådan av någon anledning. Där det kommer upp en felsida så har vi inte hunnit åtgärda detta men det kommer. Spelplats eller Arrangörsnamn som ligger under länken Arrangörer och där det bara kommer upp arrangörsinfo beror på att de av någon anledning inte lagt in någon spelplatsinformation. Det är meningen att Arrangörer ska sköta hela annonseringen själva men så här i början är det många frågor och osäkerhet. Hoppas du är nöjd med svaret från vår sida och att det bara rasar in spelplatser framöver. Mvh//Arne

 6. Nu är våra uppgifter uppdaterade på denna utmärkta sida

 7. Var någonstans spelar jag storbingo i bilbingobyn,var ligger det?

  • Jag hoppas att du skojar! Bilbingobyn finns förhoppningsvis inte någonstans i Sverige, det är en påhittad plats och det står undertill i fet text att det är en DEMOANNONS.

 8. Enda från Ångermanland som lagt ut något är Frånö, men det har visst glömt att lägga ut någon info.. När ska informationen på denna sida bli lika bra som den förut var? Visst, den är finare nu, men knappast bättre.. Tillbaka till de hederliga tidningarna tror jag..

  • Hej Spelsugen. Nä det låter ju inte så bra, det är ju meningen att ni, Spelare och Bilbingoarrangörer, ska finna denna annonsplats användbar. Vi gör allt vi kan för att detta ska vara genomförbart och alla arrangörer som var med förra året har blivit inbjudna. I början och med de förändringar vi gjort så är det säkert flera som drar sig. Vi får hoppas det lossnar och att alla inser vilken fördelaktig annonsplats detta är.

 9. Hej alla Arrangörer! Vi tackar er för att ni har överseende med strulet så här i början. Vi vill också berömma er som själva lagt in era speltider och annan information. En sak bara, läs Interna Nyheter när du är inloggad, där hamnar bl.a. viktig information till er.

 10. Ett tips till alla arangörer.Uppge om ni har handikapptoa ,Ljustavla så att även hörselskadade och rörelsehindrade känner sig välkommna.

 11. Hejåhå! Vad duktiga ni är alla som registrerat er. Ni som anmält er spelplats till ga kalendern och även registrerat er här kommer vi att lägga in, om ni inte föredrar att pröva själv förstås, det är faktiskt ganska kul att lägga upp annonsen som man själv vill. Förhoppningsvis kommer det lite mera och bättre verktyg att jobba med till nästa säsong för då ska allt vara tipptopp, ni ska ju betala (den stora summan av 200 SEK) då :>) Gör ert bästa nu så lovar vi att hjälpa er om ni går bet, berätta gärna här eller via mail om det är något nu upplever helt fel eller som är svårt så rättar vi till eller ändrar efter bästa förmåga. Det börjar närma sig nu och de spelsugna springer säkert omkring och köper tidningar varje dag för att hitta spelplatserna, den 9 maj kastar de sig över denna webbplats och nåde den Arrangör som redan börjat spela men inte anmält sitt intresse här då!! ;-) MVH//De två musk---administratörerna.