Gästbok

 

 

 

221 inlägg

 1. När börjar det spelas i Storvik? :)

 2. Så var det åter dags för bilbingosäsong på Björkvallen, Björklinge. Första gången i torsdags var mycket välbesökt för att vara premiärkväll. Välkommen du också. Varje torsdag tom 19:e september

 3. när startar bilbingon i kvicksund?

 4. Tack alla Bingospelare som kom till Torup och Torulund i kväll den 24 april trots det dåliga vädret, ni är fantastiska.

 5. Hittar ingen info om Bilbingo i Gunnarstorp (Gunnarstorps IF). Är det någon som vet om de kommer att köra på som vanligt (och när premiären i så fall är) eller om de slutat med bilbingo?

 6. Någon som vet när bingon startar i Nässjö och Jönköping? Tacksam för svar.

 7. Vi i Oskarströms bingoallians hoppas att Torups bingoallians samt Laholms FK får en lika bra säsongsstart vi hade. Våran var kanon,vilket väder vi hade. Lycka till med eran bingon 2013.

 8. Mange-Pange, Jessika-Pessika

  Grym fin skapelse du fått till Barnarne, snygg sida. MVH Skitskär

  • Flo60 :-)

 9. Vill bara passa på att önska Oskarström och Sennan lycka till med årets Bilbingo.

 10. det är roligt att läsa innan det är säsong hoppas andra tar efter . bra jobbat knislinge vi ses till våren berith

 11. bra jobbat Lönsboda,det är ordning och reda man vill ju veta när det börjar med säsongen så skulle alla göra vara ute i god tid än en gång bra \"skillinge\"

 12. Bingoalliansen för Oskarströms IS-Sennans IF tackar alla våra trevliga bingospelare samt all vår personal för det gågna året OCH VI VILL ÖNSKA ALLA EN RIKTIG GOD JUL o ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR 2013 ( OBS! VI STARTAR VÅRAN POPULÄRA BILBINGO 1-4-2013 DET ÄR INGET APRILSKÄMT DET ÄR DAGENS SANNING).

 13. Hur fungerar det med fm radio under bilbingo, vart köper man fm utrustning? tillstånd?

 14. Bingoalliansen Oskarströms IS-SennansIf har stor säsongsavslutning 27-10 kl.13.30.Vi bjuder på korv,bröd+dryck, vi spelar även gratisbrickan med 1.000:- kr. per rad.Vi har jackpott på 40.000:-kr. Denna spelas på spel 6. Faller den inte ut ökar vinsterna på blocken efter pausen.Samtidigt vill vi tacka alla våra trogna bingospelare från hela Sverige och även Danmark,för denna säsong och hälsar eder välkomna år 2013.

 15. Karlholms GoIF tackar alla spelare och funktionärer för en härlig säsong och önskar alla välkomna tillbaka nästa säsong.