Nyhetsarkiv

Registrera ett konto

Registrera ett konto   Vill ni som Arrangör vara med och visa upp er spelplats på Bilbingokalendern.se? Då är ni välkomna att skapa ett konto hos oss. Ett Arrangörskonto kostar 365 kr + 52 kr i fakturaavgift exklusive moms per säsong. Ni kan lägga in och ändra hur mycket ni vill på sj&... Läs hela nyheten »

Starta Bilbingo

Starta BilbingoMan kan tro att det bara är att fixa en parkering, lite brickor, ett par radioapparater och sedan köra igång, men så fungerar det inte.Man måste ansöka hos länsstyrelsen som beslutar om spel och lotteritillstånd samt lotteriinspektionen som sedan övervakar att det går rätt till.Vem som helst får inte starta Bilbingo. Tillstånd ges till ideel... Läs hela nyheten »

Annonsering

AnnonseringVill du visa ditt företag på Bilbingokalendern.se eller lysa upp din spelplats lite extra? I pdf dokumentet nedan förklarar vi vilka möjligheter det finns att annonsera på Bilbingokalendern.se. Frågor eller boka annons? kontakta oss på info@bilbingokalendern.se PDF: Annonsering på Bilbingokalendern.se ... Läs hela nyheten »

Systembyte

SystembyteVi har byggt ett helt nytt system både för säkerhetsmässiga skäl men även för att anpassa för dagens teknik.Den nya hemsidan/systemet kommer att släppa natten mot måndagen den 3 Februari 2014 och kommer fungera bra i datorn men även för mobiler och surfplattor. Vi kommer att överföra alla våra registrerade arrangör till nya systemet och de kom... Läs hela nyheten »