Glömt lösenord varje säsong?

Nyhetsbrev Juni 2015

 

Hej alla Bilbingo-Arrangörer!

Vi har märkt att nästan alla av er har glömt er inloggning inför varje säsong. Ni vet väl att vi har en glömt lösenords funktion? På samma sida som inloggningen. Den ska fungera men om den av någon anledning inte gör det för er vill vi veta det. Alla fel som ni hittar på sidan vill vi få reda på så vi kan åtgärda dessa. 

 

Sen vill vi även veta om det är något som ni tycker saknas på vår hemsida eller på insidan som vi kan fixa till eller förbättra. Vi finns här för er.

 

Voby Handelsbolag som äger Bilbingokalendern.se har bytt namn till Ayla Sites då de sålde Voby Webbhotell, vi har nytt bankgiro som står på fakturorna så tänk på det när ni gör betalningen samt nytt supportnummer som finns på insidan och nu även på hemsidans kontaktsida. 

 

I detta brev finns även del 2 som handlar lite om er arrangörer som är en påminnelse. Vi upplever att det finns detaljer som ni måste ta till er och hjälpa oss med. Tack för att ni tar er tid att läsa igenom även detta.

 

Med Vänlig Hälsning,
Johan Berg/Webbansvarig

 

 

 

Del 2

Vi påmminner igen om att vi behöver er Hjälp!

Detta nedan skulle vi vilja att ni hjälper oss med,
det skulle underlätta vårt administrativa arbete något oerhört.

 

"Kontoansvarig"
Kom ihåg att förvara inloggningsuppgifter på säkert ställe gärna på papper i en pärm på kansliet. De ska också finnas tillhands om någon annan tar över ansvaret.
Ni ska inte ansöka om nytt konto om ni vet att klubben redan har ett konto. Har ni glömt inloggningsuppgifterna (vilket ni inte ska) använd i första hand vår glömt lösenordsfunktion på logga in sidan och i steg 2 "Kontakta oss" i huvudmenyn på första sidan där ni fyller i kontaktformuläret.
 

"Våra krav/Villkor"
Enligt villkorstexten för att annonsera på vår sida så står det att ett telefonnummer till den som är ansvarig ska finnas, inte till ett kansli som ofta är obemannat. Detta verkar inte ha gått fram till alla så därför tar vi med det här och hoppas på åtgärd från dem som det berör.
 

"Användarnamn"
Dessa ska inte vara personliga om det är klubben/föreningen som står för bilbingon. Det är inte säkert att ni som är ansvarig just nu och har ansökt om kontot är kvar år efter år. Därför vill vi att ni använder klubbens namn till detta. Betänk då att många klubbars namn blir lika om man bara använder förkortningar tex: BIF, MSK, SAIK etc, etc.
 

"Lösenord"
Bör vara opersonliga även de, använd gärna något klubbrelaterat som är lätt att komma ihåg. Användarnamn och Lösenord ska inte vara detsamma. Tänk på att dessa kan vara skriftlägeskänsliga, alltså använd stora och små bokstäver på rätt ställe.
 

"Utseende"
Se till att hålla annonserna uppdaterade, det finns uppgifter här och var som ligger kvar från året innan och som inte gäller längre.
Använd de verktyg som finns tex, feta bokstäver, färger, smileys mm. Visa gärna vad spelbrickorna kostar, spel och vinstplanen, samt om det finns fika att köpa eller annat ni vill upplysa om. Ni har nästan hur mycket plats som helst, de rutor som finns att skriva i utvidgas ju mer ni skriver.
 

 

Med Vänlig hälsning,
Team Bilbingokalendern


2015-06-04 20:41

 

<- Tillbaka