Högtalarreklam?

Vi m.fl. åkte under sommaren 2012 runt och spelade på ett antal av spelplatserna som annonserar på Bilbingokalendern. 

Av en eller annan anledning så GÖR INTE ALLA ARRANGÖRER REKLAM om vår sida. Det är ju ett av kraven vi har för att man ska få annonsera till denna LÅGA KOSTNAD. Vi hoppas på en skärpning av detta och att alla som nu känner sig träffade börjar upplysa om Bilbingokalendern endera via högtalarsystemet eller på något annat sätt som vi finner tillfredsställande. Vi finns ju här för er och de små krav vi ställer kan inte vara för mycket begärt.

Vi och spelare vi känner runt om i landet kommer att fortsätta kontrollera diverse spelplatser och de som inte följer de små krav vi ställer kommer att kontaktas. En ny knapp där man verifierar att man känner till avtalet kommer att läggas till. Även de som betalat för flera säsonger framåt måste läsa igenom avtalet och godkänna med knappen för att kontot ska aktiveras igen.

Till Er som följt våra krav och andra detaljer som vi rekomenderat vill vi säga så här! Det känns jättebra att höra Er nämna Bilbingokalendern, man blir så glad varje gång! Tack för att Ni gör det. 


Till Alla Arrangörer vill vi säga: Ni och alla funktionärer gör en mycket strong insats, hoppas Ni orkar fortsätta så vi spelare får komma och spela hos Er även kommande säsonger. 

Med Vänlig Hälsning

Bilbingokalendern.se   


2013-12-18 18:25

 

<- Tillbaka