Villkor för Bilbingokalendern.seDet ska finnas ett telefonnummer till den som är ansvarig för kontot (inte till något kansli som oftast är obemannat) som spelare kan kontakta om något på sidan inte stämmer med det i verkligheten.

Arrangören är skyldig att rätta till om några uppgifter om denna kontaktperson ändras.

Om en speldag inte går att genomföra på grund av någon anledning, måste Arrangören omgående ställa in speldagen.

 

Är situationen akut och ni för tillfället inte kan ändra själva, måste ni för allas skull försöka nå oss, ring eller sms:a för att försöka ordna önskad åtgärd.

 

Eftersom systemet i sig och ideerna kring denna site bygger på arrangörens ansvar att meddela förändringar kan Bilbingokalendern.se i vart fall inte hållas ansvariga för oförändrade/förändrade arrangörsuppgifter.

 

Skulle främst inställd speldag eller andra viktiga förändringar inte läggas ut upprepade gånger, kan Arrangören få en varning och kontot kan komma att stängas av.

Som motprestation för en mycket billig annonsering vill vi att ni vid varje speltillfälle gör reklam gällande vår sida, endera via högtalarsystemet, en affisch eller någon annan form av reklamblad.

 

Ångerrätt: Om du ångrar din beställning har vi 30 dagars ångerrätt. Kontakta supporten inom de första 30 dagarna så inaktiverar vi ditt konto och återbetalar dina pengar inom 24 timmar. Återbetalning sker endast genom samma betalmetod som du använde när du köpte tjänsten.

 

Ayla Sites HB (969764-4996)